Lekker genieten

Ik neem u mee op mijn comfortabele wagen waarop plaats is voor maximaal zes personen. Op deze manier beleeft u de rit op een unieke manier en ziet u de mooiste plekjes. 
 
Als u een wat langere tocht maakt, is het mogelijk om een stop te maken voor een heerlijke picknick. In overleg met u kan dit op allerlei manieren ingevuld worden. Van koffie met lekkere home-made appeltaart tot een uitgebreide picknick met biologische streekproducten. 
Ook na de rit kan er een maaltijd geserveerd worden met huisgemaakte maaltijdsoepen of een broodmaaltijd. Neem contact op voor info.

De tijd die ik met u onderweg ben, is in overleg. Er is veel mogelijk; van een korte rit tot een paar uur. Een aantal prijzen kunt u elders op de pagina vinden. Als u wat eerder komt is het leuk om bij het inspannen van de paarden te kijken. 
 
Leuk om cadeau te geven is de cadeaubon van Veluwe Mentocht. Op de bon komt het arrangement of bedrag te staan. De ontvanger kan zelf een afspraak maken voor de rit. Neem contact op voor het bestellen van de bon.
 
Om een idee van een rit te krijgen, kunt u dit leuke YouTube filmpje bekijken: 
 
 

Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen