Blog en nieuws


Linda breekt uit! - zondag 16 mei 2021

Maandag 29 maart kwam Linda Geerdink van Omroep Gelderland met ons mee op de wagen. Linda was op zoek naar uitjes die in Corona-tijd nog mogelijk zijn. Met mijn scherm Ún de frisse buitenlucht kunnen we veilig op stap met het tweespan.

Lees het hele bericht >
Sayaguesa runderen - woensdag 18 november 2020

Nog niet zo lang geleden las ik een artikel over het misschien verdwijnen van de kuddes Sayaguesa runderen op de Planken Wambuis. Na het even op mij ingewerkt te laten worden, besloot ik in de pen te kruipen...

Lees het hele bericht >
Corona - maandag 29 juni 2020

De afgelopen maanden heeft Veluwe Mentocht geen ritten kunnen maken door de maatregelen die getroffen werden omtrent het Corona virus. Gelukkig is er nu tijd voor versoepelingen en kan ik weer met mijn paarden en gasten op stap.

Lees het hele bericht >
Bemesting paardenwei - donderdag 13 februari 2020

Behalve een enorme passie voor mijn paarden, schep ik er plezier in om ons erf zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor flora en fauna. Wij merken, naarmate de jaren verstrijken en we stapje, voor stapje het erf ontwikkelen, dat er steeds meer te zien en ontdekken is. Dit motiveert ons om door te gaan en te blijven nadenken over een volgende stap.

Lees het hele bericht >
Teamdag - maandag 19 augustus 2019

Op zoek naar een mooie dag voor je team?

Lees het hele bericht >